ABSTRACT landschap

EN

An environment can already be an artwork without adding anything to it and even without being created by an artist.

ABSTRACT Landschap is my personal blog of sites I have visited and that inspire me as an artist. These sites are characterized by functional architecture in an environment where that is surprising, for example, a military base in a protected nature zone, wind turbines on the beach, a forest in a house and a bunker in a forest. Although no artist was involved in creating these sites, I observe and review them as (possible) art pieces. By doing this I share my sources of inspiration and offer a new view on these sites.

www.abstractlandschap.nl

 

NL

Een omgeving kan van zichzelf al een kunstwerk zijn, zonder daar iets aan toe te voegen en zelfs zonder dat een kunstenaar die omgeving heeft gemaakt.

ABSTRACT Landschap is mijn persoonlijke blog van plekken waar ik ooit geweest ben en die mij als kunstenaar inspireren. Deze plekken kenmerken zich door de aanwezigheid van functionele architectuur in een omgeving waar dat verrast, zoals een militaire kazerne in een natuurgebied, een windmolenpark op het strand, een bos in een huis en een bunker in het bos. Hoewel er geen kunstenaar betrokken was bij de ontwikkeling van dergelijke locaties,  beschrijf ik ze op deze blog als (potentiële) kunstwerken. Hiermee wil ik mijn publiek laten zien wat mij inspireert en een nieuwe kijk bieden op dergelijke locaties.

www.abstractlandschap.nl

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren