Welkom op mijn blog

30 maart 2020

Deze blog deelt observaties van plekken waar ik ben geweest en niemand anders tegen kwam. 

Mijn projecten hebben altijd al de verlaten ruimte en het verboden terrein als uitgangspunt gehad. In de Corona- lockdown, waarin openbare ruimtes gesloten zijn en reizen minder vanzelfsprekend was, was mijn werkterrein groter dan ooit. Maar ook voor die tijd en hierna zoek ik de stilte op.

In plaats van lege ruimtes op te vullen, een neiging die de horror vacui ons ingeeft, observeer ik de leegte om te zien wat aanwezig is in onze afwezigheid. Door te kijken vanuit een amor vacui hoop ik ruimte te scheppen voor nog ongedachte gedachten, mooie en lelijke, niet alleen in de fysieke openbare ruimte maar ook mentaal.

Daartoe neem ik je in deze blog mee naar verlaten, rebelse, stille en soms nutteloze plekken. Als je mij volgt op deze website of de social media dan blijf je eenvoudig op de hoogte van nieuwe observaties. En wil je na de lockdown een van deze plekken ‘live’ bezoeken om te zien hoe het er dan is, neem dan contact op via heidi@heidilinck.nl