Cursussen | Workshops | Advies 1:1

 

Ik heb in de vier jaar dat ik als docent Fine Art aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht werkte, ontdekt hoeveel energie het mij geeft om les te geven aan groepen en individuele makers. Het ontwerpen van lesmethodes en werkvormen werd in die jaren voor mij zelfs een nieuw artistiek medium.

Daarom geef ik nu zelfstandig les aan particulieren en professionals die zich privé of beroepsmatig bezig houden met ruimte, erfgoed en/of beeldende kunst. In mijn cursussen en workshops staat, net als in mijn vrije werk, de verkenning van ruimte in beeldende media en technieken centraal.

De informatie hieronder gaat uit van cursus in het atelier. Elke cursus is echter ook in overleg op uw locatie beschikbaar in het kader van gebiedsontwikkeling, als educatieprogramma van een culturele instelling of in het curriculum voor hoger onderwijs. 

 

               


Heidi Linck is an experienced and certified academic art teacher. After working for four years as Fine Art teacher at Utrecht University of the Arts, she will continue her teaching activities in her studio, where she can meet up to six students Corona-safe. Heidi Linck also offers workshops on location. In both these workshops and her courses, as in her work, exploration of space and place by artistic media and techniques is pivotal. The information above is in Dutch, but don’t hesitate to contact Heidi for teaching activities in international settings.