Your changes may be lost if you don’t save them

Your changes may be lost of you don’t save them
2018
Waterproof multiplex, paint, steel construction, concrete blocks, rope.
Dimensions  520 x 301 cm; 516 x 478 cm; 502 x 158 cm.

This installation mirrored the traces of transformations of Cannenburch Castle that can be read from the facades. Some of these marks were caused by the arrival of new owners, who simply had a different taste and decided to make new windows. Other traces refer to wars and decay. 

 

 

 

 

 

 

 


Produced and installed in collaboration with Koos Schaart Adventures.

Commissioned by Stichting Productiehuis Plaatsmaken as part of project Een Zacht Geruis. Installed at Cannenburgh Castle, Vaassen

Made possible by Mondriaan Fund, provincie Gelderland, Fonds 21, Cultuurfonds Bank Nederlandse Gemeenten, gemeente Arnhem, gemeente Wijchen, gemeente Lochem, Stichting Stokroos, Prins Bernhard Cultuurfonds, Rabobank Stimuleringsfonds.Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren